Find free sources for our audience.

Trailer Synopsis

Boston Tea Party is a Swedish infotainment television program is broadcast on Kanal 5 hosted by Fredrik Wikingsson and Filip Hammar.

Episode 4 : Brott & straff
October. 15,2007
När Filip och Fredrik tar sig an ämnet brott och straff finns det bara en persson att bjuda in som gäst och det är kriminologen Leif GW Persson. Filip och Fredrik gillar ju att röra sig på gränsen till det förbjudna så det är med stor glädje som frossar i mord, fängelsegruppknull, kåkluder och en massa fler ämnen som har med ämnet brott och straff att göra. Tillsammans med Superfemman och kriminaloraklet Leif GW Persson får vi bland annat veta att det inte bara är kvinnor som har en fascination att fastna för fängelsedömda mördare på kåken, att pastor Helge Fossmo har skrivit till GW och bedyrat sin oskuld, att Charles Manson förmodligen är den kändisbrottsling som har fått flest groupies genom tiderna, varför terrorister så ofta misslyckas samt vilket som är det perfekta mordet. I ett inslag får vi följa med Filip och Fredrik till Gamla stan i Stockholm där Filip får smaka på skampålen mitt bland alla turister som inte tvekar en sekund att utsätta Filip för tomater, ägg, en gädda och som grädde på moset svensk surströmming. Superfemmans statsvetare Stig-Björn Ljunggren hamnar sedan i en diskussion med en bestämd Leif GW Persson om Christer Petterssons vara eller inte vara som Palmes mördare. För att knyta ihop den här sprängfyllda säcken av kunskap framför husbandet Brödera Hallberg en tribut till världens mest charmanta och karismatiska brottsling James Brown.
Watch Free 30-Day Free Trial
Episode 3 : Kroppen
October. 08,2007
Jakten på den försvunna vinjettlåten fortsätter i Boston Tea Party. När Filip och Fredrik överraskar Per Gessle i hängmattan ger han dem låten "Sleeping In My Car" istället för den sedan tre veckor utlovade titellåt till programmet. Väl tillbaka i studion inleder Filip och Fredrik med att ställa frågan som faktiskt var upphovet till att den här programserien blev av: Kan man lägga en ihjälfrusen människokropp på grillen och äta den utan att må dåligt av det? Och i så fall vilken kroppsdel är godast respektive äckligast? Diskuterar Filip och Fredrik människokroppen är det sedan bara en tidsfråga innan programledarduon tar sig an det sista stora tabut kanibalism. Och detta kan man givetvis inte ta sig an utan att genomföra ett ovetenskapligt test som går ut på att Fredrik går med på att äta en bit av sin egen skinka. Superfemmans läkare Stefan Brandt tar sedan död på myterna om att det skulle vara okej att "bara" röka fem cigaretter om dagen (oavsett om man ser cool ut eller inte) och att det inte är så ofarligt att skjuta sig själv i axeln som Bruce Willis gör i senaste Die hard-filmen. Vill man nu skjuta sig själv med så lite risk som möjligt för komplikationer rekommenderar doktor Brandth att man skjuter sig i foten. Bara så ni vet! Avslutningsvis går det inte att diskutera människokroppen utan att diskutera sex. Själva upphovet till att kroppen blir till. Filip undrar hur tidigt människan började utforska sex (själv tror han att det inte tog mer än två minuter efter det att människan uppfunnit sex) och varför fantiserar inga svenska kvinnor om att ha sex med en asiatisk man? Såvida valet inte står mellan Superfemmans statsvetare Stig-Björn Ljunggren och Jackie Chan.
Watch Free 30-Day Free Trial

Seasons

Season 3
Season 3 2010
Season 2
Season 2 2008
Season 1
Season 1 2007
Watch Free for 30 Days

Stream thousands of hit movies and TV shows